Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Katrineholms SK FK KSK Futsal

Följ

KSK Futsal

Följ oss för uppdateringar
Följ
Katrineholms SK FK
Fotboll
KSK Futsal
Tabell
Lag M V O F P
1 Katrineholms SK 1 1 0 0 3
2 Banadir 1 0 0 1 0

Match

Katrineholms SK

7 - 1
Nya Järvenhallen
25 oktober 2023
19:30

Banadir

Referat

Referat: Katrineholms SK - Banadir

Kulan i luften, nu är det vår mm eller det kanske man inte kan säga när Futsalen drar i gång. Nyaktiverade Banadir har dragit i gång ett Futsal gäng och bjöd in oss till en träningsmatch. Vi har varit väldig många på de pass som vi tränat så det har varit lite svårt att få i gång alla så en träningsmatch passad ju ypperligt för att spela ihop manskapet lite.
Jag ska inte dra i gång något långt matchreferat om ditt och datt för det är svårt att dra så mycket slutsatser kring en träningsmatch mer än att det är bra att komma igång och hitta lite relationer på planen. Vi kunde dock se att när vi i början var riktigt påslagna och Banadir var lite saktfärdiga i sina uppspel snodde vi rejält med boll. Vi satte fyra bollar utan assist och på första tre fyra minuterna har vi smällt in tre bollar när Anton, Bago och Johannes sätter varsin boll. Vi följer på med Anton igen och sedan Hampus Moqvist, nyförvärv för säsongen, som gör sitt första KSK mål och därefter Anton igen. 6-0 ger game and set men inte helt match men det var väl ganska tydligt att vi visade hur Futsal kan spelas utan att vi är så där imponerade vassa utan med bra försvarsspel och snabba omställningar kommer man långt. Innan dagens domare blåst av för paus har vi även släppt in en kasse.

I andra tappar vi lite edge men det som ändå är imponerade är att vi inte tappar försvarsspelet. Det är dock lite sämre med rörelse och kanske lite mindre koncentration i omställningarna så vi får inte lika bra lägen. Banadir har även lärt sig att inte stå och drälla utan de slår den lite längre bollen och då får vi inte lika bara omställningslägen men de är inte särskilt farliga och skapar inte mycket.

Olle visar upp sin terrierinställning och snor en boll även i andra och kan rulla in 7–1 som blir slutresultatet. Var det en bra match? Hyfsat – ändå helt ok som träningsfight.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Anton Halvarsson 1 3 0 0 0 3
Anton Bago 1 1 1 0 0 2
Hampus Moqvist 1 1 1 0 0 2
Johannes Lundblad 1 1 0 0 0 1
Olle Lindgren 1 1 0 0 0 1
Jakob Ivarsson 1 0 1 0 0 1
Noak Hurtig 1 0 1 0 0 1
Carl Isgren 1 0 0 0 0 0
Patrick Plantin 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Kasper Hovsby 1 0 0 0 1 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng